Hvis du vil slette din konto eller anmode om sletning af dine oplysninger, så følg trinnene nedenfor.
Bemærkning om privatliv: vi følger databeskyttelsesregler fra hele verden, som GDPR og CCPA, så dine rettigheder bliver respekteret.
Slet kontoen i appen
Gå til dit afsnit Profile ved at trykke på profilikonet i øverste højre hjørne af fanen My plan.
Rul ned til bunden af profilsiden, og tryk på fanen Account and Support, den med tandhjulsikonet.
Valgmuligheden Delete Account findes nederst på skærmen Account and Support. Rul ned, og tryk på Delete Account.
Sæt flueben i feltet, og følg vejledningen for at bekræfte sletningen. Du ser derefter en bekræftelsesskærm, der fortæller, at din anmodning er sendt.
Anmod om sletning af konto eller data via e-mail
Du kan anmode om sletning af din konto eller dine oplysninger ved at skrive til os på [email protected].
Vigtige bemærkninger
Sletning af kontoen er endelig: en sletning af kontoen kan ikke fortrydes. Alle tilknyttede oplysninger fjernes permanent, medmindre opbevaring er påkrævet af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager.
Opsig abonnementet: opsig eventuelle aktive abonnementer, inden du sletter kontoen. Du finder vejledningen i denne artikel.
Ofte stillede spørgsmål
Hvad sker der med mine oplysninger efter sletning af kontoen? Når din konto slettes, fjerner vi permanent alle tilknyttede oplysninger fra vores systemer – bortset fra oplysninger, der kan være nødvendige at opbevare af juridiske eller lovgivningsmæssige årsager (for eksempel skatte- eller compliancekrav).
Kan jeg gendanne min konto efter sletningen? Nej, sletning af konti er endelig. Hvis du vil bruge vores tjenester igen, skal du oprette en ny konto.
Er kontosletning tilgængelig i alle regioner? Om sletning i appen er tilgængelig afhænger af regionen på grund af juridiske krav. Hvis den ikke er tilgængelig for dig, skal du anmode om sletning via e-mail.
