Gå til hovedinnhold

Simple Move: slik sletter du kontoen din eller ber om sletting av data

Hvis du vil slette kontoen din eller be om sletting av opplysningene dine, følger du trinnene nedenfor.

Merknad om personvern: vi følger personvernregler fra hele verden, som GDPR og CCPA, slik at rettighetene dine blir ivaretatt.

Slette kontoen i appen

  • Gå til delen Profile ved å trykke på profilikonet øverst til høyre i fanen My plan.

  • Bla ned til nederst på profilsiden og trykk på fanen Account and Support, den med tannhjulikonet.

  • Valget Delete Account ligger nederst på skjermen Account and Support. Bla ned og trykk på Delete Account.

  • Kryss av i boksen og følg anvisningene for å bekrefte slettingen. Du ser deretter en bekreftelsesskjerm som forteller at forespørselen din er sendt.

Be om sletting av konto eller data via e-post

Du kan be om sletting av kontoen din eller opplysningene dine ved å skrive til oss på [email protected].

Viktige merknader

Sletting av kontoen er endelig: en sletting av kontoen kan ikke angres. Alle tilknyttede opplysninger fjernes permanent, med mindre lagring er påkrevd av juridiske eller regulatoriske grunner.

Si opp abonnementet: si opp eventuelle aktive abonnementer før du sletter kontoen. Du finner veiledningen i denne artikkelen.

Vanlige spørsmål

  1. Hva skjer med opplysningene mine etter at kontoen er slettet? Når kontoen din slettes, fjerner vi permanent alle tilknyttede opplysninger fra systemene våre – bortsett fra opplysninger som kan være nødvendige å lagre av juridiske eller regulatoriske grunner (for eksempel skatte- eller etterlevelseskrav).
    ​

  2. Kan jeg gjenopprette kontoen min etter slettingen? Nei, sletting av kontoer er endelig. Hvis du vil bruke tjenestene våre igjen, må du opprette en ny konto.
    ​

  3. Er kontosletting tilgjengelig i alle regioner? Om sletting i appen er tilgjengelig avhenger av regionen, på grunn av juridiske krav. Hvis den ikke er tilgjengelig for deg, må du be om sletting via e-post.

Svarte dette på spørsmålet?