Jeśli chcesz usunąć konto albo poprosić o usunięcie swoich danych, wykonaj kroki poniżej.
Uwaga o prywatności: przestrzegamy przepisów o ochronie danych z całego świata, takich jak RODO i CCPA, żeby Twoje prawa były respektowane.
Usuwanie konta w aplikacji
Przejdź do sekcji Profile, dotykając ikony profilu w prawym górnym rogu karty My plan.
Przewiń stronę profilu na sam dół i dotknij karty Account and Support, tej z ikoną koła zębatego.
Opcja Delete Account znajduje się na dole ekranu Account and Support. Przewiń w dół i dotknij Delete Account.
Zaznacz pole i wykonaj kolejne kroki, aby potwierdzić usunięcie konta. Zobaczysz ekran z potwierdzeniem, że zgłoszenie zostało wysłane.
Prośba o usunięcie konta lub danych e-mailem
O usunięcie konta lub danych możesz poprosić, pisząc do nas na adres [email protected].
Ważne uwagi
Usunięcie konta jest nieodwracalne: usunięcia konta nie da się cofnąć. Wszystkie powiązane dane zostaną trwale usunięte, chyba że ich przechowywanie jest wymagane z przyczyn prawnych lub regulacyjnych.
Anulowanie subskrypcji: anuluj aktywne subskrypcje, zanim usuniesz konto. Instrukcje znajdziesz w tym artykule.
Najczęstsze pytania
Co dzieje się z moimi danymi po usunięciu konta? Gdy konto zostaje usunięte, trwale usuwamy z naszych systemów wszystkie powiązane dane — z wyjątkiem danych, które musimy przechowywać z przyczyn prawnych lub regulacyjnych (na przykład wymogi podatkowe lub zgodności).
Czy mogę odzyskać konto po usunięciu? Nie, usunięcie konta jest nieodwracalne. Jeśli zechcesz znów korzystać z naszych usług, trzeba będzie założyć nowe konto.
Czy usuwanie konta jest dostępne we wszystkich regionach? To, czy usuwanie w aplikacji jest dostępne, zależy od regionu ze względu na wymogi prawne. Jeśli u Ciebie nie jest dostępne, o usunięcie trzeba poprosić e-mailem.
