Hoppa till huvudinnehåll

Simple Move: så återställer du ditt abonnemang

Du kan bara återställa ditt abonnemang om du har köpt det via App Store eller Google Play. Har du köpt det på vår webbplats kontaktar du vårt supportteam genom att öppna widgeten längst ner till höger, så hjälper vi dig.

Så här återställer du ditt Premium-abonnemang om du har bytt telefon eller loggat in med fel uppgifter.

  • När du har loggat in i appen går du till fliken My plan och trycker på Start för ett av de två programmen — Tai Chi Walking eller Calisthenics, beroende på vad du väljer. Då öppnas sidan där du väljer Subscribe Now.

  • Tryck på Restore i abonnemangets popup-fönster för att återställa dina tidigare köp.

Du kan också återställa abonnemanget från sidan Manage subscription i fliken Account and Support. Gå till sidan Account and Support, tryck på Manage subscription och välj sedan Subscribe Now på nästa sida.

Tryck på Restore i abonnemangets popup-fönster för att återställa dina tidigare köp. Om abonnemanget återställs korrekt låses Premium-innehållet i Simple Move upp.

Klart! Om ditt abonnemang inte återställs korrekt kontaktar du vår kundsupport på [email protected].

Fick du svar på din fråga?