Om du vill radera ditt konto eller begära radering av dina uppgifter följer du stegen nedan.
Notering om integritet: vi följer dataskyddsregler från hela världen, som GDPR och CCPA, så att dina rättigheter respekteras.
Radera kontot i appen
Gå till ditt avsnitt Profile genom att trycka på profilikonen längst upp till höger i fliken My plan.
Skrolla längst ner på profilsidan och tryck på fliken Account and Support, den med kugghjulsikonen.
Alternativet Delete Account finns längst ner på skärmen Account and Support. Skrolla ner och tryck på Delete Account.
Kryssa i rutan och följ anvisningarna för att bekräfta raderingen. Du ser sedan en bekräftelseskärm som talar om att din begäran har skickats.
Begära radering av konto eller data via e-post
Du kan begära radering av ditt konto eller dina uppgifter genom att mejla oss på [email protected].
Viktiga noteringar
Radering av kontot är slutgiltig: det går inte att ångra en radering av kontot. Alla tillhörande uppgifter tas bort permanent, om de inte måste sparas av rättsliga eller regulatoriska skäl.
Säg upp abonnemanget: säg upp eventuella aktiva abonnemang innan du raderar kontot. Anvisningar finns i den här artikeln.
Vanliga frågor
Vad händer med mina uppgifter efter att kontot raderats? När ditt konto raderas tar vi permanent bort alla tillhörande uppgifter från våra system, förutom uppgifter som kan behöva sparas av rättsliga eller regulatoriska skäl (till exempel skatte- eller efterlevnadskrav).
Kan jag återställa mitt konto efter raderingen? Nej, raderingar av konton är slutgiltiga. Vill du använda våra tjänster igen behöver du skapa ett nytt konto.
Är kontoradering tillgänglig i alla regioner? Om raderingen i appen är tillgänglig beror på regionen, på grund av rättsliga krav. Om den inte är tillgänglig för dig behöver du begära radering via e-post.
